<p><img src="https://xolytics.nl/matomo/matomo.php?idsite=19&amp;rec=1" style="border:0;" alt="" /></p>
Nieuws

Voorlichtingsbijeenkomst MKB Innovatiestimulering Regio & Topsectoren (MIT)

Voorlichtingsbijeenkomst MKB Innovatiestimulering Regio &#038; Topsectoren (MIT)

Op vrijdag 3 juli organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) samen met vijf regionale organisaties (waaronder de provincies) een voorlichtingsbijeenkomst over de MIT-tender van R&D samenwerkingsprojecten. De tender staat open van 19 mei tot 1 september 2015 voor de regionale loketten en tot 15 september voor het landelijke loket.

Doel bijeenkomst
De bijeenkomst is gericht op (samenwerkende) mkb-ondernemers en intermediairs die overwegen een aanvraag in te dienen voor deze MIT-R&D-tender. U krijgt informatie hoe de procedure van de regeling (tender) precies werkt, wat er van belang is om uw aanvraag goed in te dienen en hoe u uw kansen op een succesvolle aanvraag kunt vergroten. Daarnaast komen octrooi-technische zaken, de ondersteuning van de Kamer van Koophandel en de rol van de provincies aan bod. De regio’s waar eveneens een MIT-R&D tender openstaat, zullen ook aanwezig zijn.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst. Er is plaats voor maximaal 300 bezoekers. Meld u dus tijdig aan.

MKB Innovatiestimulering Regio & Topsectoren
De MIT is bedoeld voor ondernemers die willen starten met vernieuwing of ontwikkeling van producten, productieprocessen en diensten. Doel van de regeling is innovatie bij het midden- en kleinbedrijf te stimuleren. Wilt u meer informatie over de MIT-regeling, kijk dan op de website: www.rvo.nl/mit.

Deel op