<p><img src="https://xolytics.nl/matomo/matomo.php?idsite=19&amp;rec=1" style="border:0;" alt="" /></p>
Nieuws

Pitchen voor Waterinnovatiefonds HHNK

Op 19 oktober 2023 kunnen bedrijven pitchen voor het Waterinnovatiefonds (WIF) van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Dit fonds is bedoeld om bedrijven te helpen bij de laatste stappen om innovaties op de markt te brengen.

Het gaat hier om innovaties die de ontwikkelfase voorbij zijn en aanvullende financiering nodig hebben om tot uitvoering te komen. Daar waar banken terughoudend zijn, voorziet HHNK met het WIF in aanvullende financiering voor de realisatie van innovaties.

Het WIF is een revolverend fonds van € 2 miljoen en kent een maximale participatie van € 200.000,- per aanvraag. Het bedoeld voor innovaties met een positieve uitwerking op de waterkwaliteit en een verduurzamend karakter. De uitvoering is ondergebracht bij het Nationaal Groenfonds.

19 oktober

Ieder half jaar is er een mogelijkheid om te pitchen. De eerstvolgende gelegenheid is op 19 oktober aanstaande. Wilt u hieraan meedoen? Meldt u zich dan met uw voorstel aan via WIF@hhnk.nl Meer informatie over het Waterinnovatiefonds vindt u op www.hhnk.nl/zakelijk.

Deel op