<p><img src="https://xolytics.nl/matomo/matomo.php?idsite=19&amp;rec=1" style="border:0;" alt="" /></p>
Nieuws

Kennispartners TKI Watertechnologie slaan handen ineen

Kennispartners TKI Watertechnologie slaan handen ineen

Water is door het ministerie van Economische Zaken benoemd tot economische topsector. TKI Watertechnologie brengt, als een van de drie Topconsortia Kennis en Innovatie (TKI) binnen de Topsector Water,  de Nederlandse watertechnologiesector bij elkaar. TKI Watertechnologie versterkt, verbindt en ondersteunt private ondernemingen en onderzoeksorganisaties die gezamenlijk onderzoek uitvoeren. Betrokken zijn onder meer Wetsus, TNO, KWR, Deltares, STOWA, STW, NWO, Alterra, TU Delft, Universiteit Groningen en UNESCO-IHE. Deze kennispartners presenteren zich nu gezamenlijk onder de vlag TKI Watertechnologie tijdens het Wetsus Congress 2015 in Leeuwarden.

TKI Watertechnologie wil de Nederlandse watertechnologiesector informeren over en enthousiasmeren voor mogelijkheden voor samenwerking. Binnen TKI Watertechnologie draait het om vraaggestuurde, efficiënte kennisontwikkeling en innovatie, met als resultaat een kortere ‘time-to-market’ voor commerciële toepassingen en lagere kosten voor maatschappelijke eindgebruikers.

Meer informatie

Heeft u een goed idee? En zoekt u partners om dit idee verder mee uit te werken? Wij spreken u graag tijdens het Wetsus Congress op 28 en 29 september. Kijk ook op https://www.tkiwatertechnologie.nl/ of neem direct contact met ons op via info@tkiwatertechnologie.nl.

Deel op